Laagste prijsgarantie op alle visa

Gespecialiseerde klantenservice tot 22.00

Uiterst snelle levering via e-mail

Visum (eTA) Canada aanvragen

 • E-visum (eTA) Canada prijs: 18,- p.p.
 • Laagste prijsgarantie op e-visum (eTA) Canada
 • Ontvang uw e-visum (eTA) binnen 1 werkdag

Warning: Undefined array key "mail" in /home/deb55780n11/domains/e-visumdirect.nl/public_html/wp-content/themes/evisum/single-landen.php on line 36

Online e-visum (eTA) Canada aanvragen

Uw E-visum eTA voor Canada kunt u eenvoudig online aanvragen via e-visumdirect. Uw aanvraag zal ongeveer vijf minuten in beslag nemen. Voordat wij uw aanvraag indienen controleren wij deze voor u op de meest voorkomende fouten. U kunt betalen met iDEAL, Mister Cash, Paypal, CreditCard of Giropay. De kosten van een E-visum (eTA) Canada bedragen € 18 per persoon. Wij bieden een laagste prijsgarantie aan op alle Nederlandse aanbieders. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via e-mail, telefoon en live chat.

Overzicht aanvraag procedure E-visum (eTA) Canada

Uw e-visum Canada aanvragen via e-visumdirect gaat snel en eenvoudig.

 • Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert exact overeenkomen met die op uw paspoort.
 • Het aanvraagformulier kunt u in het Nederlands invullen. Controleer altijd dubbel of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort.
 • Wilt u voor meerdere personen een E-visum aanvragen? Als u onderaan op het formulier op ‘reiziger toevoegen’ klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen.
 • U ontvangt uw e-visum zo spoedig mogelijk in uw mailbox.

Ongeveer 99% van de aanvragen wordt snel goedgekeurd. U ontvangt uw e-visum van ons per e-mail.

Als de gegevens op uw e-visum niet overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart is uw e-visum niet geldig.

Waarom een e-visum (eTA) Canada aanvragen?

Als u een Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft en naar Canada wilt vliegen, moet u vooraf een eTA aanvragen. Dit geldt voor vakanties, zakenreizen, studie, familiebezoek en het maken van een overstap in Canada. Alleen als u een Canadees paspoort of visum bezit, heeft u geen eTA nodig. De meeste reizigers kiezen voor het eTA omdat het goedkoper, eenvoudiger en sneller aan te vragen is dan een visum. Voor het visum moet een afspraak worden gemaakt bij het consulaat van Canada, terwijl het eTA in enkele minuten online kan worden aangevraagd.

Reizigers die geen eTA Canada bezitten, kunnen niet inchecken op vluchten naar Canada en worden geweigerd. Ook als de vlucht naar Canada enkel dient om een overstap te maken naar een ander land, is een eTA verplicht; zelfs als het vliegveld tijdens de overstap niet wordt verlaten.

Geldigheid Canada visum (eTA)

Zodra de visa documenten zijn uitgegeven is uw persoonlijke eTA voor Canada maximaal 5 jaar geldig. Het toelatingsbewijs is geheel digitaal gekoppeld aan uw papsoort. Bij het inchecken voor uw vlucht en bij aankomst op het vliegveld in het land kan men direct vaststellen vanuit uw papsoort of u het land mag betreden. Het elektronisch visa is 5 jaar geldig, maar dit betekent niet dat u ook 5 jaar in het land mag verblijven. Wanneer u arriveert op het vliegveld wordt u duidelijk gemaakt hoelang u in het land mag verblijven. Normaal is dit 3 tot 6 maanden. Wel is het mogelijk om meerdere malen te reizen naar dit land.

Let op: als uw paspoort eerder verloopt dient u een nieuwe elektronische reistoestemming aan te vragen. U kunt meerdere keren reizen op een en dezelfde reistoestemming mits uw paspoort nog 6 maanden geldig is.

Het betreft hier een toeristenvisum, voor specifieke visa zoals een werk – of studievisum zijn aanvullende documenten nodig.

Waarom e-visumdirect?

 • Laagste prijsgarantie op alle visa
 • Betaal veilig met iDeal, Credit Card, PayPal, Bancontant of Giropay
 • Aanvraag geheel in het Nederlands inclusief handmatige controle
 • Het invullen van de aanvraag duurt slechts enkele minuten
 • Gespecialiseerde klantenservice via telefoon, mail en live chat

Wat vinden klanten?

Google

5

Ik ben zeer tevreden met mijn visumaanvraag, bedankt!

Alexandra Copper